Objednávky +420 739 007 555
7.12.2016

Proč nábytek na míru?

Zpět do výpis článků

V dnešní době, kdy je trh zahlcený obchodními domy s nábytkem, se stále častěji setkáváme s tím, že kamkoli přijdeme, narážíme na stejné vybavení, ať už domácností nebo komerčních prostor. Přitom není nad to, nechat si vyrobit osobitý a originální nábytek na míru.

Kvalitní nábytek bez kompromisů

Pokud zrovna zařizujete nové bydlení, rekonstruujete nebo zkrátka potřebujete pár nových kousků do domácnosti, určitě si přejete kvalitní nábytek, který bude přesně odpovídat vašemu vkusu, perfektně zapadne do interiéru a zároveň bude kvalitní a bude vám dobře sloužit klidně i celý život.

nábytek na míru

Společně využijeme každý centimetr prostoru

Nespornou výhodou zakázkové výroby je dokonalé využití prostoru. Nejste omezeni rozměry sektorového nábytku, kdy vám pak ve výklenku vznikají mezery mezi nábytkem a zdí, skříň není až do stropu, postel není dostatečně dlouhá, v podkroví nemůžete postavit knihovnu do rohu a podobně. Proč nevyužít místo do posledního centimetru?

Dřevěný nábytek podle vašich přestav

Další kapitolou je samozřejmě nepřeberné množství dekorů a materiálů. V obchodním domě se vám líbí komoda, ale už ji nemají v jiném dekoru či barvě, tak aby se vám hodila k ostatnímu nábytku? V případě zakázkové výroby to není problém.

A pokud si necháváte vyrobit na míru kompletní interiér, nemusíte dělat kompromisy. Kombinací materiálů, dekorů a barev máte neomezené možnosti zařídit si bydlení přesně podle svých představ.

Pokud se rozhodnete si u nás nechat vyrobit dřevěný nábytek, jsem si jistý, že budete nadšeni možnostmi, jaké zakázková výroba nabízí.

Samotný výběr materiálů a návrh nábytku je zábavou a do jisté míry i detektivní prací.

Jednotlivým výrobkům na míru se budeme věnovat v následujících článcích.

Váš Honza

Objednávky +420 739 007 555